Osobe sa invaliditetom od sada i putem Vajbera mogu da prate rad Ministarstva

Date

Najnovije informacije u vezi sa aktuelnom situacijom izazvanom korona virusom, osobe sa invaliditetom od sada mogu da prate i preko „Viber Community” kanala.

Kako bi osobe sa invaliditetom bile na vreme informisane i obaveštene o svim aktuelnostima, potrebno je da se pridruže Viber Community kanalu “Ministarstvo rada – OSI”

Invaliditet
Invaliditet

„Resor kojim rukovodim posvećuje posebnu pažnju osobama sa invaliditetom. Ovo je još jedan od načina da pokažemo da brinemo o njima. Smatram da je izuzetno važno da budu informisani kada je korona virus u pitanju. Zvanična saopštenja Ministarstva od danas biće im dostupna i na ovaj način”, rekao je ministar Zoran Đorđević.

V.d. pomoćnika ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević navela je da je komunikacija sa udruženjima i savezima osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji na visokom nivou ali da uvek postoji način za unapređenje.

“Ovo je još jedan vid podrške osobama sa invaliditetom i izuzetno sam ponosna na rezultate koje smo kao Ministarstvo postigli u ovoj oblasti”, istakla je Barošević.

Pored najstarijih građana, osobe sa invaliditetom su u velikom riziku od korona virusa te se savetuje pridržavanje svih mera i saveta lekara, Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića“.

Za pristup kanalu potrebno je da uđete na link

https://invite.viber.com/?g2=AQB%2Fc7xKc7RxAEs%2FXh%2FpK5rT9z7IVK9iaVQ1…
koji automatski vodi na Viber Community kanal. Kada se otvori prozor potrebno je kliknuti na JOIN kako biste pristupili Viber Community kanalu.

Samo zajedno možemo doprineti očuvanju svog zdravlja i zdravlja svih nas.

Preuzeto sa sajta: https://www.minrzs.gov.rs/